"Meer grip en minder gedoe voor medisch specialisten"Mark van BergenBusiness & team coach

Diensten

Op deze pagina vind je een overzicht van de diensten die ik aanbied. De Moeiteloze Maatschap richt zich op medisch specialisten die zich beter willen organiseren en een effectiever functionerende maatschap, vakgroep of bestuur willen creëren.

Vrijblijvend Adviesgesprek

In een gra*tis Strategie Sessie (telefonisch of per skype) onderzoeken we in een gesprek van drie kwartier wat de situatie is van jouw maatschap, vakgroep of bestuur en welke strategieën je zou kunnen volgen om de gewenste doelen ten aanzien van samenwerking, communicatie of resultaat te verwezenlijken.

Meer informatie

Heidag op Maat

Begin je er last van te krijgen dat je heel individueel werkt zonder te weten wat de ander doet, je langs elkaar heen werkt en praat, er heel veel op je af komt en je niet weet wat je moet beginnen, je gaat fuseren of net gefuseerd bent? Dan wordt het tijd dat je met je collega's weer eens echt gaat praten over wat je eigenlijk samen wilt bereiken en hoe je dat met elkaar wilt doen ...

Meer informatie

De Moeiteloze Maatschap - 4 maanden programma

De Moeiteloze Maatschap is een programma waarin je met je maatschap of vakgroep werkt aan effectiever organiseren en samenwerken. Veel maatschappen en vakgroepen gaan een dagje de hei op, maar hiermee zijn hun issues niet opgelost. Het Moeiteloze Maatschap programma voorziet in een versnelling om echt resultaat te krijgen door opvolging op die afspraken. Wat is resultaat?: met meer plezier (samen)werken, duidelijker communiceren, hogere adherentie en productie, meer innovatie en kwaliteit van zorg, ondernemender en pro-actiever acteren.

Meer informatie

Persoonlijke begeleiding voor individuele dokters

Persoonlijke begeleiding voor individuele dokters: elke fase of rol in je loopbaan werpt vragen op over samenwerking, je kwaliteiten, zingeving, performance, balans werk en privé

Meer informatie
css.php